Projects

Curvit

Curvit is een vacaturesite die zich richt op de ICT branche. Door gebruik te maken van korte, bondige cv’s en vacatures, gaat solliciteren sneller en makkelijker.

Technologie: PHP, Zend Framework (V1) gekoppeld aan een MySql database. Voor de zoekfunctie wordt van Apache Lucene gebruik gemaakt.

Meer info

 

Mijndaghap

Website & applicatie met alle betaalbare daghappen in Amsterdam West. De website heeft een serie cronjobs die de dagelijkse content ophalen van verschillende bronnen.

Technologie: PHP, Zend framework (V2) met PHPUnit gekoppeld aan een MySql database. De applicatie draait op Android en is verkrijgbaar via de appstore. De app is via een RESTful API aan de website gekoppeld.

Meer info

Projecten voor andere opdrachtgevers

Je vindt me op het moment in Hoofddorp bij Smartloxs, ik schrijf daar aan een API (Python Flask) voor het beheer systeem van de toegangscontrole of aan de software (Golang) die de al dan niet poortjes open doet.

Voor Vodafone heb ik (een gedeelte) van de API geschreven waar de app’s mee praten. In PHP, via de jongens van Triple. Leuk project, leuke mensen.

Voor Prose heb ik de backend van een online editing systeem gemaakt (PHP, Symfony3).

Onderhoud aan diverse systemen voor Autodealers.nl, o.a. het CMS (VB.net met een MSSQL database), een online facturatieprogramma (PHP, CodeIgniter) en onderdelenwereld.nl (idem).

Meerdere ecommerce projecten in Magento, waaronder Bigpet.nl, een online dierenwinkel.

Meerdere projecten in WordPress, waaronder de website welkomthuismakelaardij.nl, maar ook diverse plugins, onder andere een geautomatiseerd voorraadsysteem voor klanten van Autodealers.nl.

Autoxchange.nl, backend, gemaakt in PHP. De website verkrijgt en verspreid content naar andere websites via een RESTful API.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *